woensdag, februari 15, 2006

Bako National Park

Vanuit Kuching zijn we drie dagen in Bako National Park geweest. Midden in de jungle een eigen hut, lekker slapen tussen de apen, kikkers en muggen!

In Bako zitten de zeldzame Probiscis Apen, met een enorme neus! Ze worden ook wel 'Dutchmen Monkeys' genoemd, vanwege deze neus (??) en de dikke buik die ze hebben. Inderdaad, wij waren dus het mikpunt van de spot!

Wat mooie wandelingen gemaakt, waterval gezien en in gezwommen en naar een mooi strand gelopen. Dit is echt het regenwoud zoals het zou moeten zijn: ongerept, veel wildlife en rustig!

's Avonds lekker een biertje op de veranda met z'n vijfen, Queen op de Ipod, erg relaxed.

Na Bako weer terug naar Kuching, waar we nu even een ' rustdag' hebben. Kleren wassen, Internetten en net alweer met Craig en Sarah verdere plannen gemaakt. We zullen waarschijnlijk heel Borneo met hun verder reizen, we hebben ongeveer dezelfde plannen.

Morgen gaan we met de boot naar Sibu en met de bus verder naar Bintulu. Vanaf daar naar twee Nationale Parken: Simalajau (Regenwoud, strand en schildpadden) en Niah Caves. Door naar Miri, vliegen naar Bario, weer een vlucht naar Mulu Nat Park waar ook weer wat uitdagende trekkings op het programma staan (hoezo vakantie?). We hebben met ons zelf afgesproken dat we in west-maleisie/ Thailand maar eens lekker nix gaan doen. Hier is zoveel te zien! Zonde om snel door heen te gaan. Echt fantastisch hier!

7 Comments:

At 15 februari, 2006 11:57, Anonymous Jack en paula said...

`Wat fijn om weer iets van jullie te horen en zo'n lekkere lange mail erbij.
Veel liefs van ons weer.

 
At 15 februari, 2006 12:09, Anonymous Karin said...

Het klinkt goed allemaal. En gezellig dat jullie met z'n 5en doorreizen. Ben wel benieuwd naar foto's zeg. Dan probeer ik jullie morgenvroeg te bellen via internet, eens kijken of het lukt!
groetjes,
Karin

 
At 15 februari, 2006 14:26, Anonymous Amazing Balloons said...

lieve Wendy

Nog gefeliciteerde met je verjaardag. Klinkt tof allemaal waar jullie geweest zijn. OOk de groetjes aan Paul

meiden van de ballonnen

 
At 15 februari, 2006 16:27, Anonymous angie said...

Hoi!

Pff wat een ervaringen allemaal zeg! Tis maar goed dat jullie die blogspot gemaakt hebben...kan je alles later nog eens rustig nalezen!

Geniet ervan!
Dikke kus!

Angie

 
At 16 februari, 2006 11:59, Anonymous Karin said...

Echt superleuk dat het bellen gelukt is. Bijna een kwartier en dat voor 48 cent! Ik neem aan dat jullie inmiddels van de boot af zijn :)

 
At 17 februari, 2006 20:20, Anonymous Bert en Marijke said...

hoi Alles goed hier Leuk hoor die mails van jullie zo blijven we op de hoogte.De eerste post is naar Karin alles was goed op de doklaan.Gaby zit nu naast me en die geeft jullie vette dikke knuffels.
Veel liefs van ons.

 
At 18 februari, 2006 21:52, Anonymous pascal said...

hoi wendy en paul
leuk die site om jullie te volgen.
heb het van je moeder gehad(wendy).
ik hoop dat jullie lekker genieten van de dingen die jullie zien.
ik stuur jullie wel weer een berichtje als ik weer wat gelezen heb en wat leuks te melden heb.
afz pascal en hendrik-jan en kusjes van de kids.

 

Een reactie posten

<< Home