maandag, mei 15, 2006

Chiang Rai.....PP: 'Paul Pickup'Chiang Rai vinden we eigenlijk veel leuker dan de 'Mai' versie: wat kleiner, iets minder toeristen en gewoon wat meer sfeer. We hebben zin om zelf wat rond te toeren en doen dit zoals 95% van de Thai: met een pickup truck. Waarschijnlijk is Thailand na de VS het landmet de meeste pickup trucks, ongelovelijk hoeveel er hier rondrijden.

Na de eerste onwennige kilometers na drie maanden niet gestuurd te hebben en dan ook nog eens aan de linkerkant van de weg gaat het goed. De ruitenwissers gaan wel iedere keer klapperen als we naar links of rechts willen maar dat is een kleinigheidje :) We maken een leuk ritje door de bergen (steil!) naar de 'Golden Triangle', een grensplaats bij Burma (en vlak bij Laos). Vroeger was hier de opiumteelt en handel op zijn hevigst en was het niet veilig om rond te reizen. Nu worden er sandalen en plastic tuinstoeltjes verhandelt.

4 Comments:

At 15 mei, 2006 10:24, Anonymous jackenpaula said...

Hi mensen, het kwijl druipt ons uit de mond bij het lezen van al die avonturen, klasse zeg!Wendy, je bent nu natuurlijk een getrained plasophoudster? Wat een ervaring met dat gekleurde vliegtuig, dat ze dat daarvoor helemaal beschilderen? Zijn jullie toen ook je telefoontje kwijt geraakt? Veel liefs en gr.

 
At 15 mei, 2006 19:31, Anonymous Karin & Marlous said...

We denken er nu aan dat we nog een heel leuk hotel in Chiang Mai wisten (te laat dus) met lekker eten, luxe zwembad en een hele leuke homo met zeer lange nagels.Hoewel het natuurlijk de vraag is of hij na 12 jaar nog steeds leuk is ;) Apart om een eerste vlucht mee te maken. Kan me goed voorstellen dat jullie dat verkiezen boven 10 uur in een bus (zonder toilet).
groetjes

 
At 21 mei, 2006 12:16, Anonymous hanshaspelvanelitebouw said...

Hallo weer,
tsjonje jonge wat een avonturen daar in de boes boes, en voor Wendy al helemaal een ervaring met al die spinnen. Maar allee, er zijn ergere dingen in de wereld (denk maar aan die lange dagen op kantoor...)Geniet nog even en namens het Elitecorps veel plezier in jullie FINAL. Hier alles kits, en ook veel rijplezier inmiddels.
groeten van de bouwers.

 
At 23 mei, 2006 22:02, Anonymous donfemguus said...

Hoi hoi,
Even de groetjes van ons uit Breda. Het regent pijpenstelen en wij gaan de komende week kamperen...mmmm Verder alles goed. Leuk om jullie verhaal met foto's zo te volgen. Kunnen we goed in de gaten houden hoe bruin jullie al zijn. Heerlijk om met een pickup door het land te trekken. Geniet ze,
liefs don, femke en guus

 

Een reactie posten

<< Home