zondag, mei 28, 2006

Luang Prabang...Fietsen en Mick Jagger

We vinden het tijd om de luie lichamen weer eens in beweging te brengen. Met 35 graden ga je dan dus een fiets huren. 's Ochtends op tijd op staan, voor een dollar een fiets mee en op pad! Oorspronkelijk wilden we naar een dorpje gaan waar ze allerlei textiel maken. Jammer genoeg kunnen we het niet vinden, ondanks de uitleg van de Lao (go left en dan naar rechts wijzen). Ook de ANWB bordjes ontbreken dus we fietsen maar wat rond.

Na een stukje over een onverhard pad komen we bij een dorpje aan waar we worden ontvangen met een oorverdovend Sabaidee!! van een stel kinderen. Maar even een colaatje drinken dus. Om een uurtje of 12 vinden we dat we wel weer genoeg hebben gedaan. Tijd voor ontspanning! Vlak bij ons Guesthouse zit een Massage Salon, waar we ons weer lekker laten kneden. Niet zo lekker als in Thailand (zie Chang Mai) maar toch..... De dames in de salon moeten lachen om ons: door een misverstandje onderling laat Paul zich 90 minuten masseren en Wendy 60 minuten :).

Die dag gunst het van de geruchten: Mick Jagger zou gesignaleerd zijn in Luang Prabang. We weten het niet zeker, maar als we twee keer op die dag een paar dure auto's voorbij zien stuiven met politiebegeleiding geloven we het maar. Iemand had hem zelfs doodleuk op de nachtmarkt zien rondstruinen! Stel je voor, Mick die afdingt op een mooi sjaaltje voor z'n meisje.....

2 Comments:

At 28 mei, 2006 20:34, Anonymous Bert en Marijke said...

Jullie kunnen het fietsen niet laten he echt hollands.[heimwee].
Tip voor de ANWB bordjes plaatsen.
Lekker he zo'n Kneed beurt ja en wendy de volgende keer beter op de tijd letten he.
Ik zie Mick Jagger nou niet op de markt lopen maar je weet maar nooit toch.

 
At 30 mei, 2006 15:21, Anonymous Angie said...

hahaha Mick die afdingt op een mooi sjaaltje...achja rijke mensen schijnen steeds maar meer te willen hè.

Zou wel ff gaaf geweest zijn, hahaha jullie met Mick op de foto daar in verweggiestan...ik probeer dat van de zomer ook...maar dan in Amsterdam!

 

Een reactie posten

<< Home